Tilbage til forsiden

Søg efter indhold på hjemmesidenOversigt over hjemmesidenKontakt redaktionenVis printvenlig side

Bed Online

Den indre celle

Efter en uges retræte udbrød en ung pige: "Nu har jeg genfundet min indre celle". Hendes hverdag var stressende, men i sin indre celle kunne hun altid finde stilhed og fred.

For vores indre celle er beboet - af Gud. Derfor kunne den hellige Katarina af Genua sige: "Hvert menneskes egentlige midtpunkt er Gud ... Mit jeg er Gud, og jeg kender ikke noget andet jeg end Gud ... Gud er mit liv, min lykke, min glæde" Ikke at Gud og jeg er identiske. Jeg er en selvstændig person, men jeg hører hjemme hos Gud i min indre celle og er person i samme grad som jeg lever i mit indre hjem: I Kærligheden.

Når jeg lever dér, har jeg alle sjælens kræfter til rådighed. Men så meget trækker mig ud på overfladen - og mine kræfter bliver splittede. Derfor må jeg igen og igen søge ind i mit inderste, i min indre celle, indtil den tid kommer hvor jeg altid lever dér, hvad jeg end gør.

Computeren kan stresse sine brugere. Men vi inviterer dig til her ved din computer hver dag at finde hjælp til at genfinde din indre celle.

Det kan føles mærkeligt at bede foran en computer. Især hvis du sidder på din arbejdsplads og der er støj omkring dig. Men Gud er overalt, og du har allerstørst behov for at finde din indre celle, når du er midt i stress.

Hvis du er her første gang, råder vi dig indtrængende til at følge vejledningen skridt for skridt. Når du er blevet fortrolig med den vejledning til meditation du finder her, kan du frit bevæge dig rundt og vælge hvad du vil anvende.

Ved hvert skridt kan du altid klikke på "Vejledning" og finde hjælp og inspiration især fra karmelitiske forfattere. Disse inspirerende tekster vil stadig udvikles. Eller du kan klikke "Gå videre".

Hvis du ikke er vant til at spænde af i begyndelsen af din bøn, råder vi dig til først at gå til "Vejledning", hvor du finder en trinvis hjælp til gennem afspænding at blive nærværende i nuet.

Husk: Du behøver ikke at gå gennem hele dette program  nu. Måske vil du allerede i det første trin til afspænding føle dig nærværende, føle en dragning indad, og det vil da være helt naturligt for dig, at Gud også er nærværende. Så bliv dér og hvil i Hans nærvær. Det er bøn.  

Vejledning

Gå videre

VejledningTrinvis hjælp til gennem afspænd-ing at blive nærværende i nuet.

Vejledning HER

Levende Vand | info@levendevand.dk